The taste of fusion

Arrangementen

Kerst arrangement
  • Vanaf €30 p.p.

Speciaal voor de feestdagen gaat het buffet weer open. Kom gezellig genieten met het gezin. Voor ieder wat wils, van soepen tot grill gerechten. Voor 2.5 uur onbeperkt eten inclusief drank (fris, huiswijn, tapbier, koffie en thee) of alleen onbeperkt eten. Met oud en nieuw zelf een glaasje cava inbegrepen. Kinderen 2.5 euro per levensjaar. 

  • 24/25/26 dec ​​​​​​: onbeperkt eten €35 p.p. en all-in €45 p.p. 
  • 31 decall-in €47,50 p.p.
All you can eat menu
  • € 27,50 p.p

Het all you can eat menu biedt u de mogelijkheid om onbeperkt voor 2,5 u te proeven van onze diverse orientaanse gerechtjes. Alle gerechtjes worden aan tafel gebracht. U kunt telkens max 2 gerechtjes p.p. bestellen per ronde.

Voor kinderen vanaf 3 t/m 11 jaar is dit arrangement €1,70 per levensjaar. In het weekend kunt u van deze arrangement genieten voor €29,50 p.p.

Campermeal Deal
  • € 18,- p.p.

Bij de campermeal deal kunt u onze 3-gangen afhaalmenu in uw mobilhome benuttigen op onze privé parking. Per persoon kunt u een voorgerecht kiezen uit de bites/soups en als hoofdgerecht kunt u kiezen tussen een stonebowl, grillplatter of pokébowl. Om af te sluiten heeft u een keuze uit een bolletje ijs of een kopje koffie/thee. Uiteraard is het mogelijk om extra gerechten en drankjes bij te bestellen. Wij hebben plaats voor maximaal 15 mobilhomes die 24 uur mogen blijven staan om leuke activiteiten te doen in en rondom Lanaken. Klik hier voor de aanvraagformulier en wij sturen zsm een bevestiging van uw reservatie. Gelieve bij aankomst te betalen.

arrow_upward